Vårt team

Arnstein Borge
Ansvarlig redaktør

Jeg skriver historier som både er vakre og grusomme. Jeg er en prisvinnende forfatter, poet og forsker. En prisbelønt forfatter av fem romaner, jeg har skrevet om hva som gjør oss mennesker i over 25 år. Jeg skriver for å se verden annerledes.

Vebjørn Mork
Redaktør

Jeg er journalist med over 12 års erfaring og spesialiserer meg på å skrive om emner som er relatert til næringsliv, økonomi og politikk. Grundig, flittig og mestrer det skrevne ordet. Med over ti års erfaring innen journalistikk og PR, har jeg ferdighetene og ekspertisen til å hjelpe deg med å fortelle historien din. Jeg skriver for å leve - når jeg ikke underviser eller forsker.

Jan Helgesen
Forfatter

Jeg er en ganske god lytter, og jeg er også en problemløser. Jeg har erfaring med å jobbe med startups av alle slag, og jeg vil gjerne hjelpe bedriften din med å vokse. Jeg er en konsulent med over 10 års erfaring i en rekke bransjer. Jeg elsker det jeg gjør og menneskene jeg jobber med. Jeg skriver Great News.

Terje Thorkelson
Forfatter

Jeg er frilansskribent og ekspert innen journalistikk. Vil du vite hva jeg synes om dette selskapet eller disse siste trendene i kulinariske verden? Jeg har scoop for deg. Jeg skriver om reiser, kultur og mat fra hele verden.